PELANCARAN DUA (2) MENU BARU MIXSEAFOOD ODEN & CHICKEN STRIP RICE BOWL 

PELANCARAN DUA (2) MENU BARU MIXSEAFOOD ODEN & CHICKEN STRIP RICE BOWL 

 

Bayan Lepas, Sabtu 8 Ogos 2022 – Bersempena dengan perasmian pembukaan Kedai Ayamas Bayan Lepas,  Kedai Ayamas turut memperkenalkan dua (2) menu baru iaitu “Mixed Seafood Oden” dan “Chicken Strips Rice Bowl’. Kedua-dua menu ini merupakan resipi istimewa yang mengabungkan citarasa Korea-Jepun yang kini menjadi trend dan digemari oleh generasi muda. 

Meskipun diluar banyak variasi Oden, namun “ Mixed Seafoad Oden “ Kedai Ayamas  mempunyai kelainannya yang tersendiri dimana Aroma dan rasanya menepati selera tempatan kerana dihidangkan dengan pelbagai bebola makanan laut. 

Manakala “ Chicken Strips Rice bowl “ pula adalah gabungan istimewa Roaster Rice “ bersama chicken strips yang digoreng rangup dan disaluti sos berperisa pedas korea berserta taburan bijan yang mencetuskan citarasa unik dan enak untuk dinikmati seisi keluarga.   

Saya yakin kedua-dua menu baru  ini akan menjadi pilihan para pelanggan Kedai Ayamas kerana keenakan dan keunikan citarasa disamping harga yang berpatutan, kata Encik Mohd Faris Adli Shukery,Pengerusi KARA Holdings Sdn Bhd yang hadir untuk merasmikan pembukaan Kedai Ayamas Bayan Lepas dan melancarkan dua (2) menu baru yang dinyatakan.